? Waarom je naar ons zou komen ?

ONZE ERVARING!

Onze winkel, aanvankelijk nog met eigen natuurbakkerij, begon in februari 1991! Al die tijd hebben wij ons met hart en ziel ingezet voor ons winkeltje! 't Is niet groot maar we zijn er echt wel fier op! In deze tijden van grootschaligheid is een klein winkeltje zoals het onze 'een zeldzame parel' geworden! Niet?

GROOT ASSORTIMENT

En dit op een minimale oppervlakte! Compact dus! Bovendien: makkelijk winkelen met winkelkarretjes waarmee je tot aan je auto kan rijden.
Enorme keuze in de schappen (droge voeding, reinigingsmiddelen, cosmetica, voedingssupplementen...) maar ook in verse koelwaren (bio-groenten, fruit en andere). We hebben zelfs ook enkele diepvries producten ( onder andere heerlijke ijscreme): vraag ernaar want de diepvriezer staat niet in de winkel!
Elke vrijdagmorgen gaan we de verswaren zelf afhalen op de bio-vroegmarkt. Ruim aanbod voor vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, suikervrij.... dieet.
'De Bruine Bakker' levert elke vrijdag vers bio brood en gebak. Er is meestal wel wat brood "op overschot", maar als je zeker wil zijn bestel je best (!)...en dit best al op dinsdag!

UNIEKE RUSTGEVENDE LIGGING

Grote tuin, ruime parking! Sommigen zeggen dat ze al 'zen' worden als ze onze orit opwandelen.

GEZINSBOND KORTING

Een 10% kortingsbon vind je elk jaar in het bonnenboekje!

5% KARTONKORTING

De kartoninhoud is voor de meeste van onze producten gelijk aan 6 stuks. (En als de kartoninhoud toch groter zou zijn... vanaf 6 stuks geven we je in ieder geval altijd kartonkorting!) (Kartonkorting geldt niet voor Pajottenlander!)

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Betaling mogelijk met Bancontact en kredietkaart! Alsook met de electronische maaltijdcheque-kaart van Sodexo ,Ticket Restaurant en Monizze!

DYNAMISCHE WEBSITE


... Volledig self made op onze eigen iMac met het programma Xway! (vroeger Freeway)


... Op de openingspagina vind je een overzicht van de laatste facebookberichten!


... We hebben geen webshop! Die zal er ook nooit komen! Kan u niet naar de winkel komen, dan belt u ons even op en dan vinden we wel een oplossing!
Maar... er is wel een catalogus boordevol info en links! Ook volledig 'self made' met het programma Filemaker Pro en IWP (Instant Web Publishing). Ontdek meer dan 5000 artikelen, meer dan 500 verschillende merken! Je kan er ook zien hoeveel voorraad we hebben van een bepaald product!


... Doe zoals meer dan 400 van onze klanten! Schrijf je in voor de gratis e-mail nieuwsbrief op de openingspagina (Home) en blijf zo makkelijk op de hoogte van alle nieuwigheden, promoties en gebeurtenissen! Als e-mail-abonnee kan je je makkelijk inschrijven voor 10% verjaardagskorting. Heb je geen e-mail vraag ons dan naar de verjaardagskorting!
 Klik hier voor het archief van onze nieuwsbrieven.

… Hou je een beetje van De Masteluin? 'Like' ons dan op facebook. Dan krijg je ook haast elke dag wat nieuws van ons! Nieuwe producten, promoties, receptjes enz...

… Regelmatig worden er promokrantjes bedeeld in de omliggende dorpen. Een overzicht van onze promotiekrantjes vind je op Issuu. Klik hier!

GROENE SPIRIT

met op de eerste plaats een hart voor onze enige en unieke planeet: Moeder Aarde waarvan wij allen zo afhankelijk zijn.
Wij steunen GreenPeace financieel en promoten op actieve wijze hun STOP-GO actie tegen kernenergie en vóór duurzame energie. Natuurlijk betrekken we onze electriciteit van een groene energie leverancier. (Eneco)
We steunen ook GAIA en ANIMAL RIGHTS ... Stop aub zoveel dierenleed! (Vanzelfsprekend komt er bij ons al lang geen vlees meer op tafel!) Stop de slacht en stop de jacht!

UNIVERSITAIRE OPLEIDING


Johan is licentiaat in de biologie en volgde ook nog een opleiding in milieukunde en de beginselen van de dermatologie. Voor een gratis en deskundig voedingssupplementen advies moet u gewoon bij ons zijn!
Anita is licentiate in de psychologie. Problemen? Ze heeft steeds een luisterend oor voor iedere klant. Ook met je praktische vragen in verband met koken kan je bij haar terecht. Ze volgde talrijke kookcursussen oa. bij Katrien Cocquyt en Diana Lauwers.
Om up to date hebben wij ons regelmatig bijgeschoold via allerhande cursussen. Zo trachten wij u met onze degelijke wetenschappelijke basis steeds het beste advies te geven!

HARTELIJKE BEDIENING

In een tijd van grootschaligheid waarin ketens alle aandacht van de consumenten opeisen zijn we fier je nog altijd te kunnen helpen zoals het was in "de goeie ouwe tijd". Bij ons kan je nog naar de winkel komen, niet alleen voor je aankopen maar ook voor een gezellige babbel! Je bent echt welkom bij ons! Als de poort open staat rij je gewoon binnen! ( Dikwijls staat ze ook open als de winkel eigenlijk gesloten is! )

- Tenslotte nog dit... Een vraag die we dikwijls horen. Vanwaar die naam Masteluin? Vele mensen hebben nog nooit van het woord 'masteluin' gehoord. Nieuwe klanten maken er dan ook vaak iets anders van: 'mastentuin','mastenlaan'... de voorbeelden zijn talrijk. Maar ook klanten die al vertrouwd zijn met de naam van onze winkel weten dikwijls niets van zijn herkomst. Het is nochtans erg simpel: masteluin betekent 'mengteelt van rogge en tarwe'. Op de plaats waar de winkel nu staat, werd vroeger masteluin verbouwd en dit domein stond dan ook al langer bekend als "de masteluin". Voor ons leek het logisch om deze naam te behouden. Ook op het logo van onze winkel vind je de link met "de masteluin": die twee halmen (rogge en tarwe) staan daar inderdaad niet toevallig...

Oh ja.. ook dit nog! Vroeger informeerden we onze klanten met een weblog ... maar deze wordt op dit ogenblik niet meer gebruikt. Zin in nostalgie? Ga dan hier naar deze oude weblog.