? Waarom je naar ons zou komen ?

ERVARING!

De winkel, aanvankelijk nog met eigen natuurbakkerij, begon al in februari 1991! Dit betekent meer dan 30 jaar ervarting! Al die tijd hebben wij, Anita en ik, ons met hart en ziel ingezet voor dit winkeltje! 't Is niet groot maar het is echt wel om fier op te zijn! In deze tijden van grootschaligheid is een klein winkeltje zoals De Masteluin 'een zeldzame parel' geworden! Niet?

GROOT ASSORTIMENT

En dit op een minimale oppervlakte! Compact dus! Enorme keuze in de schappen (droge voeding, reinigingsmiddelen, cosmetica, voedingssupplementen...) maar ook in verse koelwaren (bio-groenten, fruit en andere). Er is zelfs ook een klein gamma diepvries producten ( onder andere heerlijke ijscreme): vraag ernaar want de diepvriezer staat niet in de winkel! Elke vrijdagmorgen ga ik de verswaren zelf afhalen op de bio-vroegmarkt. Ruim aanbod voor vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, lactosevrij, suikervrij.... dieet.
'De Bruine Bakker' levert elke vrijdag vers bio brood en gebak. Er is meestal wel wat brood "op overschot", maar als je zeker wil zijn bestel je best (!)...en dit best al op dinsdag!

UNIEKE RUSTGEVENDE LIGGING

Grote tuin, ruime parking vlakbij de winkel! Geen drukte van een stadscentrum! Makkelijk winkelen met winkelkarretjes waarmee je makkelijk tot aan je auto kan rijden.


GEZINSBOND KORTING

Lid zijn van De Gezinsbond heeft bij De Masteluin zijn voordelen. Twee procent korting op je volledige kassaticket! En een 10% kortingsbon vind je elk jaar in het bonnenboekje!

5% KARTONKORTING

De kartoninhoud is voor de meeste van de producten gelijk aan 6 stuks. (En als de kartoninhoud toch groter zou zijn... vanaf 6 stuks geven we je in ieder geval altijd kartonkorting!) (Kartonkorting geldt niet voor Pajottenlander!)

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Betaling mogelijk met Bancontact en kredietkaart (Visa, Mastercard)! Alsook met de electronische maaltijdcheque-kaart van Sodexo ,Ticket Restaurant en Monizze! Tenslotte is er ook nog Payconiq mobiele betaalmogelijkheid met je smartphone.

DYNAMISCHE WEBSITE


... Volledig self made op eigen iMac met het programma Xway! (vroeger Freeway)


... Op de openingspagina vind je een overzicht van de laatste facebookberichten! … Hou je een beetje van De Masteluin? 'Like' dan de winkel op facebook. Dan krijg je ook haast elke dag wat nieuws van ons! Nieuwe producten, promoties, receptjes enz...


... Er is geen webshop! Die zal er ook nooit komen! Kan u niet naar de winkel komen, neem dan contact en dan vinden we wel een oplossing!
Maar... er is wel een catalogus boordevol info en links! Ook volledig 'self made' met het programma Filemaker Pro en IWP (Instant Web Publishing). Ontdek meer dan 5000 artikelen, meer dan 500 verschillende merken! Je kan er ook zien hoeveel voorraad er is van een bepaald product! (Dit geldt alleen voor de schapwaren.)


... Doe zoals meer dan 400 klanten! Schrijf je in voor de gratis e-mail nieuwsbrief op de openingspagina (Home) en blijf zo makkelijk op de hoogte van alle nieuwigheden, promoties en gebeurtenissen! Als e-mail-abonnee kan je je makkelijk inschrijven voor 10% verjaardagskorting. Heb je geen e-mail vraag dan naar de verjaardagskorting!
 Klik hier voor het archief van onze nieuwsbrieven.

… Regelmatig worden er promokrantjes bedeeld in de omliggende dorpen. Een overzicht van onze promotiekrantjes vind je op Issuu. Klik hier!

GROENE SPIRIT

Met op de eerste plaats een hart voor onze enige en unieke planeet: Moeder Aarde waarvan wij allen zo afhankelijk zijn.
Wij steunen GreenPeace financieel en promoten op actieve wijze hun STOP-GO actie tegen kernenergie en vóór duurzame energie. Natuurlijk betrekken we onze electriciteit van een groene energie leverancier. (Eneco)
We steunen ook GAIA en ANIMAL RIGHTS ... Stop aub zoveel dierenleed! Stop de slacht en stop de jacht!

UNIVERSITAIRE OPLEIDINGEN

Ik ben zelf licentiaat in de biologie en volgde ook nog een opleiding in milieukunde en de beginselen van de dermatologie. Voor een deskundig voedingssupplementen advies moet u gewoon niet verder zoeken! U krijgt het hier gratis!

… Anita was licentiate in de psychologie. Ze overleed 16 december 2021. Ze had zoveel mensenkennis en ik heb op dat punt zoveel van haar geleerd. Problemen? Bij De Masteluin vind je nog altijd een luisterend oor!

— Om up to date hebben wij ons vroeger regelmatig bijgeschoold via allerhande cursussen.

HARTELIJKE BEDIENING

In een tijd van grootschaligheid waarin ketens alle aandacht van de consumenten opeisen ben ik fier je nog altijd te kunnen helpen zoals het was in "de goeie ouwe tijd". In De Masteluin kan je nog naar de winkel komen, niet alleen voor je aankopen maar ook voor een gezellige babbel! Je bent hier echt welkom! Als de poort open staat rij je gewoon binnen! ( Dikwijls staat ze ook open als de winkel eigenlijk gesloten is! )

Tenslotte nog dit... Een vraag die we dikwijls horen. Vanwaar die naam Masteluin? Vele mensen hebben nog nooit van het woord 'masteluin' gehoord. Nieuwe klanten maken er dan ook vaak iets anders van: 'mastentuin','mastenlaan'... de voorbeelden zijn talrijk. Maar ook klanten die al vertrouwd zijn met de naam van onze winkel weten dikwijls niets van zijn herkomst. Het is nochtans erg simpel: masteluin betekent 'mengteelt van rogge en tarwe'. Op de plaats waar de winkel nu staat, werd vroeger masteluin verbouwd en dit domein stond dan ook al langer bekend als "De Masteluin", nog voordat de winkel begonnen is. Voor ons leek het logisch om deze naam te behouden. Ook op het logo van onze winkel vind je de link met "De Masteluin": die twee halmen (rogge en tarwe) staan daar inderdaad niet toevallig...